Despre Noi

         

    Mulți adulți răspund la întrebarea “Daca ai putea fi orice, ce ai fi?” cu cuvintele “Aș vrea sa fiu iar copil”. Copilăria e cea mai frumoasă etapă a vieții iar asta datorită imaginației debordante de care dă dovadă creierul. Copii sunt cei ce pot într-adevăr să fie orice, oricând.

            De aceea, pornind de la copii si îndreptându-ne spre adulți aducem pe piață un spectacol care să aducă bucurie tuturor. În cadrul spectacolului nostru copii se întâlnesc cu personajele lor preferate din desenele animate și au ocazia să petreacă momente de neuitat împreună cu ele iar părinții și bunicii se pot deconecta de la viața de adult pentru câteva momente și pot savura din plin bucuria copilăriei.

             Drumul pe care mergem noi astăzi a început în urmă cu 50 ani, primii care au mers pe el fiind membrii familiei Aragon si Palmerinis; talentații circari din Peru și din Spania .

              Împreuna cu aceste două familii am avut plăcerea să colaborăm pe scenele din Spania , să aducem zâmbete pe chipurile copiilor si adulților.

              În anul 2011  am hotărât să ne întoarcem în România și să aducem show-ul infantil aici.Iubim ceea ce facem și ne canalizăm toată energia, toate resursele și toate gândurile pe voi, cei care veniți să ne vedeți și pe care avem plăcerea să vă întâlnim și să vă facem să râdeți. 

Acestea fiind spuse, pe curând! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim.