Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI ONLINE


www.showlandia.ro este creat și administrat de S.C. Showlandia S.R.L.
Str. Lt. Col. Dumitru Petrescu Bl.12 Sc.6 Et.4 Ap.18

CUI: 29620787

Telefon: 

Adresă de e-mail: showlandiasrl@gmail.com

 

INTRODUCERE

Termenii și condițiile de utilizare se referă și se aplică la cumpărăturile și utilizarea site-ului www.showlandia.ro. Vizitarea, achiziția biletelor disponibile pe acest site și orice altă formă de utilizare a site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții. Prin prezența sa pe site, utilizatorul confirmă că a luat la cunoștință și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.

LEGISLAȚIE

Magazinul nostru respectă Legea 365/2002, OUG 34/2014 și legislația română în vigoare.

TERMENI

Vânzător –www.showlandia.ro 

Cumpărător – orice persoana fizică, cu vârsta peste 16 ani, sau persoană juridică care efectuează o Comandă, prin crearea unui Cont sau nu.

Client – orice persoană fizică, cu vârsta peste 16 ani, sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT 

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii. Această secțiune conține informații despre Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (comenzi anterioare, facturi fiscale etc.). Utilizatorul se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte și complete.

Bilete – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului să cumpere bilete.  

Site – magazinul online accesibil la adresa www.showlandia.ro.

Comanda Bilet – document electronic între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul comunică Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intentia intenția de a achiziționa produse de pe Site.

Conținut – reprezintă toate informațiile de pe Site care pot fi accesate prin utilizarea unui echipament electronic, conținutul e-mail-urilor trimise de către Vânzător Cumpărătorului prin orice mijloc de comunicare disponibil, orice informație legată de produse, precum și de tarifele practicate, date referitoare la Vânzător.

 

CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor

www.showlandia.ro colectează și operează date conform legislației în vigoare. Mai multe informații despre datele personale aici. (pagina Politica de Confidentialitate)

 

Confidențialitatea mijloacelor de plată

Plata se realizează prin euplatesc/ro. De aceea, pe serverele www.showlandia.ro,  nu sunt stocate niciun fel de informații legate de card sau de alte mijloace de plată.

 

ÎNREGISTRAREA PE SITE

Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea biletelor, primirea newsletter-ului, anumite discount-uri, verificarea situației unor comenzi proprii (????), returul facil al produselor, este necesar să vă creați cont de utilizator pe site.

Înregistrarea pe site reprezintă acceptul implicit de primire a newsletter-ului nostru. Dezabonarea este posibilă în orice moment.

Crearea contului presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a www.showlandia.ro, ce reprezintă baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori si www.showlandia.ro.

 

Bilete

Biletele vandute pe site sunt dedicate express spectacolelor showlandia.

 

 

PREȚURI

Prețul plătit pentru un bilet este afișat la plasarea comenzii și reprezintă suma dintre prețul unui bilet x numarul de bilete.

 

FUNCȚIONAREA SITE-ULUI

www.showlandia.ro nu este răspunzătoare pentru diverse probleme de conexiune, erori privind serverele sau softurile utilizate.

 

RETUR

Returul contravalorii biletelor se poate cere in maxim  3 zile pana la data desfasurarii evenimentului pentru care se cere returul contravalorii biletelor achizitionate. 

Procedura de retur:

Va rugam sa folositi formularul de contact pentru a va exprima dorinta de a anula biletele plasate la noi pe site, si pentru a va returna suma achitata.
Va rugam sa specificati numarul de comanda in email .

                                                                   

PROGRAM

Comenzile biletelor sunt preluate online non-stop, iar biletele vor fi generate si transmise pe email odata cu plata acestora.

 

DISPOZIȚII FINALE

www.showlandia.ro nu este responsabil pentru situațiile în care site-ul nu poate fi accesat, din orice motiv. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica orice date și informații din site, fără notificări prealabile.

Orice conflict apărut între Client și www.showlandia.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. Atunci când acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.  

DREPTURI DE AUTOR

Copyright © SC Showlandia S.R.L. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legile în vigoare privitoare la drepturile de autor și de proprietate intelectuală.