Politica de Confidentialitate

1. Ce informatii colectam despre tine

a) Informatii cu caracter personal - informatii care te pot identifica si pot include : nume, prenume, adresa, telefon, email.

b) Informatii ce nu te pot identifica personal - informatii care se refera la computerul sau dispozitivul de pe care accesezi serviciile showlandia.ro, dar care nu te identifica personal. 

Efectuarea unei achizitii de bilete 

Daca faci o achizitie de bilet prin www.showlandia.ro, vom colecta informatiile necesare pentru a finaliza comanda ta si te vom notifica despre starea comenzii.

De altfel te vom notifica despre orice modificare, reprogramare, anulare sau amanare a evenimentului pentru care ai achizitionat bilet.

Cont de utilizator Showlandia.ro

Daca ai peste 16 ani poti obtine un cont de utilizator pe showlandia.ro accesand sectiunea Contul Meu / Cont Nou a site-ului.
Vei avea nevoie de un cont daca doresti achizitionarea de bilete la orice eveniment afisat pe site pentru a primi instiintari despre evenimentul la care ti-ai achizitionat bilet, pentru a primi informatii despre evenimentele viitoare care te-ar putea interesa (optand singur pentru asta, cu posibilitatea de a renunta oricand la a primi informari). Contul de utilizator showlandia.ro se creeaza pe baza stabilirii datelor de contact (nume, prenume, e-mail valid, numar de telefon valid, adresă). Toate datele de contact ne sunt necesare pentru a-ti putea trimite biletul in format electronic si pentru a oferi posibilitatea de a te identifica in mod corect. Situatiile in care este necesar sa te identificam si sa validam identtatea ar putea aparea in cazul unei restituiri a contravalorii biletelor, in caz de amanare, anulare sau pentru ca, din motive personale, nu mai poti ajunge la un eveniment si vei solicita returnarea banilor, conform cu Termenii si Conditiile showlandia.ro.

Plata se va efectua Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!